• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

73% korting

Revolutionaire Templates Opmeethulp
  • Musthave voor elke klusser
  • Bespaar tijd, geld en inspanning
  • Kleur geel

Revolutionaire Templates Opmeethulp

Helpt u bij het opmeten van lastige hoeken, vormen en uitsparingen

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Geschikt voor alle soorten materiaal

Beschikbaar 500
Verkocht 396
79%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 73% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Met de Templater Opmeethulp heeft u de perfecte tool in huis voor het opmeten van lastige hoeken, uitsparingen en andere vormen. De Templater werkt heel eenvoudig. Hij bestaat uit 4 afzonderlijke linialen die vrij van elkaar te bewegen zijn, maar uiteindelijk samen komen in een hoek. Doordat deze linialen afzonderlijk van elkaar te bewegen zijn is het dus mogelijk ieder mogelijk hoek op te meten.

Zodra u de templater goed heeft gelegd kunt u de linialen vastdraaien en meenemen naar het product dat u in die exacte vorm moet zagen. Met de Templater heeft u de perfecte mal opgemeten en tekent u hem zonder moeite af op hout, steen en al het andere materiaal.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Pillendoos met alarm

klok en alarmtimer

2 compartimenten

meer informatie