• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!

Over Bijnavoornoppes

Bijnavoornoppes.nl biedt je dagelijks geweldige aanbiedingen met onvoorstelbare kortingen! Iedere aanbieding is slechts 24 uur beschikbaar. Na deze 24 uur of wanneer de deal is uitverkocht kun je deze niet meer voor de actieprijs bemachtigen. De voorraad is vaak beperkt, dus zorg er voor dat je er snel bij bent. Is de deal van vandaag niet wat je zoekt? Geen zorgen, morgen staat er weer een nieuwe aanbieding voor je klaar!Veelgestelde vragen

De bezorgtijd kan per product verschillen. De levertijd kan namelijk variŽren van maximaal 5 werkdagen tot 25 werkdagen. Houd er rekening mee dat de levertijd is aangegeven in werkdagen, dit zijn de dagen maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen). Informatie over de bezorgtijd kan je altijd terugvinden bij de actie.

Daarnaast is het voor ons belangrijk dat je het juiste adres hebt ingevuld. Na aankoop krijg je een bevestiging per email, contoleer deze op onjuistheden.

Is de geschatte leveringstermijn verstreken sinds uw aankoop?
Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik, de bestelling is onderweg. De geschatte werkdagen (de weekends tellen dus niet mee) is geen bindende termijn, maar wel een goede indicatie. Sterker nog: meestal is de bestelling er sneller dan de aangegeven dagen na aankoop

Heb je je bestelling ontvangen maar ben je niet helemaal tevreden of heb je een klacht? Ruilen en retourneren is in de meeste gevallen mogelijk (uitzonderingen staan vermeld in de voorwaarden op de aanbiedingspagina). Neem binnen 14 dagen na ontvangst contact op met onze klantenservice.

Heb jij meerdere producten besteld, dan betaal je verzendkosten per product. Dit betreffen de verzend-, handelings- en administratiekosten die per product gelden. Dit komt in de meeste gevallen doordat de producten door verschillende aanbieders worden verzonden. Daarnaast wordt het merendeel van de aangeboden producten apart van elkaar verzonden en in de meeste gevallen ook op verschillende leverdata.

Adres
Bijnavoornoppes.nl
Pleiadenplantsoen 104
1973 BX IJmuiden
Kvk nr:70338973
Btw nr: NL858273196B01

Retour adres
Bijnavoornoppes.nl
Ramplaan 108-b
2015GZ Haarlem

Klantenservice

Heb je nog vragen over het product dat je besteld hebt. Dan kan je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Email:info@Bijnavoornoppes.nl