• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

67% korting

2x LED wielverlichting - Geschikt voor iedere fiets
  • 2x LED wielverlichting
  • Altijd zichtbaar in het donker
  • Schok- en waterbestendig
  • Exclusief aaa batterij 

2x LED wielverlichting - Geschikt voor iedere fiets

Val op in het verkeer

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Eenvoudige bevestiging

Beschikbaar 500
Verkocht 318
64%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 67% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Wil jij 's avonds niet alleen veilig, maar ook stoer de weg op? Gebruik dan deze fietswielverlichting. Het bestaat uit een kastje dat je tussen je spaken klemt. Dankzij een licht- en bewegingssensor gaat de verlichting pas branden als het donker is en als je fietswiel beweegt. Dankzij het draaien van je wiel ontstaat er een stoer patroon met behulp van 14 LED-lampjes. In totaal zijn er maar liefst 30 verschillende patronen. Dankzij een ingebouwde bewegingssensor werkt het systeem enkel bij beweging.

Middels het verstelbare bevestigingssysteem kan deze lamp eenvoudig bevestigd worden aan vrijwel elk fietswiel met spaken.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Draadloos deur en raamalarm

Nooit meer bang voor inbraak

Schrikt dieven af

meer informatie