• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

77% korting

Anti-Snurk Hoofdband
  • Geen last meer van snurken
  • Nooit meer slapeloze nachten!
  • Gegarandeerd resultaat
  • De band knelt niet, zit aangenaam om je hoofd

Anti-Snurk Hoofdband

Geen last meer van snurken

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Gegarandeerd resultaat

Beschikbaar 500
Verkocht 384
77%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 77% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Heeft u last van uw partner omdat hij of zij de gehele nacht aan het snurken is?

Een groot deel van de Nederlanders zijn chronische snurkers. Hoewel de snurker hier zelf weinig van merkt, is snurken ontzettend vervelend voor de omgeving. De nacht kan erg lang duren wanneer je door het snurken van je partner de slaap niet kunt vatten. Bovendien is het ook nog eens een erg ongezonde gewoonte!

De Anti-Snurk Hoofdband is een elastische band die de kin met het achterhoofd verbind. De band houdt je kaak dusdanig in de juiste positie waardoor je ademhalingsstelsel open blijft en je niet meer snurkt. Dat is niet alleen een stuk gezonder voor de snurker zelf, maar het zorgt er ook voor dat je partner de nacht wat geruislozer door komt!

De band is zeer gemakkelijk in gebruik en u kunt hem eenvoudig reinigen met een vochtige doek. De Anti-Snurk Hoofdband is gemaakt van elastisch neopreen en is te verstellen naar uw wens.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 5 tot 8 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Sakura Dag en Nacht Verrekijker 30x60 zoom

Dag en nacht zicht

Draagbaar en opvouwbaar

meer informatie