• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

71% korting

Vibrator model Rabbit; een speeltje dat stimuleert op meerdere manieren!
  • Voor optimaal seksueel genot
  • Met clitorisstimulator
  • Verschillende snelheden
  • Waterproof

Vibrator model Rabbit; een speeltje dat stimuleert op meerdere manieren!

Musthave voor in de slaapkamer

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Wordt discreet geleverd

Beschikbaar 250
Verkocht 177
71%
Voorheen € 69,95

bespaar nu 71% en betaal

€ 19,95

Meer informatie

Alleen of samen genieten!
Breng jezelf tot ongekende seksuele hoogtes met deze Rabbit vibrator! Geniet met je partner of alleen. De vibrator zal in ieder geval zorgen voor puur genot!

De Rabbit is de perfecte vibrator om elke gevoelige plek te bereiken. Je kunt de top laten draaien met 4 verschillende ritmes. Het konijntje is apart te bedienen, en laat het puntje van zijn oren in acht variaties tegen jouw clitoris aan trillen. Ook de richting van het draaien kun je aangeven. Met speciale zwenkkop en roterende massageballen voor vaginale en clitorale stimulatie!

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten per item
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen

 

  • Aangeboden door: Secretz.eu
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Verzilverde hart-in-hart collier

Met swarovski elements

Een speciaal cadeau voor een speciaal persoon

meer informatie