• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

78% korting

Led achterlicht voor de fiets met grond laser
  • LED: 7 verschillende flitsende lichtpatronen
  • Laser: constant of knipperend
  • Zowel laser als LED lichten rood op
  • Makkelijk te bevestigen onder het zadel
  • Werkt op 2 AAA-batterijen (niet meegeleverd)

 

Led achterlicht voor de fiets met grond laser

Wees zichtbaar in het verkeer

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Fietslicht met twee heldere laserstralen

Beschikbaar 250
Verkocht 174
70%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 78% en betaal

€ 8,95

Meer informatie

Verhoog je eigen veiligheid of die van je kinderen met deze handige LED achterlamp.

Als zwakke weggebruiker kan je maar beter gezien worden. Maar helaas laat de wegverlichting nog vaak te wensen over. Wacht niet tot jouw gemeente besluit om eindelijk dat verbeterde fietspad aan te leggen. Met deze Laser Fietslamp "teken" je dat alvast zelf op de weg.

De twee heldere lichtstralen - aan te zetten met de LASER knop - zorgen ervoor dat automobilisten alsnog een fietspad achter jou zien oplichten. Op die manier zien ze jou ook veel sneller in het donker en kunnen ze gepast afstand houden. Daarnaast heb je met de LED knop ook nog de keuze tussen 7 verschillende lichtpatronen voor het achterlicht.

Let op: Je kunt maximaal 1 fiets laser per keer bestellen. Als je er meer wilt , dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. Je kunt dit zo vaak doen als je wilt.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

2x Overval Alarm Sleutelhanger / 120 decibel

Praktisch en klein van formaat

Draag dit overval alarm bij je en je angst zal aanzienlijk verminderen

meer informatie