• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

72% korting

Magische Honden en Katten handschoen
  • Meer dan 175 siliconen tips 
  • Maakt het haar vrij en los in zowel onder- en bovenvacht
  • Minimaliseert haaruitval in uw huis 
  • Het vijfvingerig ontwerp maakt het mogelijk om bij moeilijke plekjes te komen

Magische Honden en Katten handschoen

Aai het haar weg

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Perfect voor langharige, kortharige, of draadharige honden

Beschikbaar 250
Verkocht 201
80%
Voorheen € 24,95

bespaar nu 72% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Maakt het makkelijk om alle plekken van de vacht van de hond te kunnen benaderen. Door met de handschoen de achterkant van de poten vast te pakken wordt er als het ware van twee kanten behandeld. Maar ook de gebieden rondom het gezicht, de staart of de binnenkant van de poten kunnen optimaal worden benaderd. Nadat u klaar bent met het aaien van uw hond, want dit is wat uw huisdier denkt dat u doet, trekt u de uitgevallen haren gemakkelijk als een soort tapijtje van de handschoen af.

De uitgevallen haren in zowel de onder- als bovenvacht worden als een magneet verwijderd met de handschoen. Daarnaast wordt ook vuiligheid en troep meegenomen tijdens het aaien. De flexibele siliconen tips stimuleren bovendien ook nog eens de huid van de hond waardoor er een glanzende, gezonde vacht zal ontstaan.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Sportief Herenhorloge

1 + 1 Gratis

Voor een sportief accent!

meer informatie