• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

62% korting

Indoor Smart WiFi-camera
  • Bewegingsdetectie, met alarm
  • Perfect wanneer je op vakantie bent
  • wanneer je kinderen alleen thuis zijn
  • of als babyfoon - met nachtvisie
  • Registreert geluid - communiceren mogelijk

Indoor Smart WiFi-camera

met night vision

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Live beeld op je telefoon

Beschikbaar 100
Verkocht 34
34%
Voorheen € 99,95

bespaar nu 62% en betaal

€ 37,95

Meer informatie

Zou je ook graag willen weten wat er allemaal in uw huis gebeurt op momenten dat je er niet bent? Wil je de veiligheid binnenshuis vergroten door permanente videobewaking? Meer controle over jouw kinderen wanneer ze aan het spelen zijn? Of ben je benieuwd naar de bewegingen van huisdieren zodra je de deur achter zich dichttrekt?

Naast dat je live kunt zien wat er gebeurt, heb je de mogelijkheid om een notificatie op je mobiel te ontvangen als er beweging gedetecteerd wordt. De camera registreert niet alleen beeld, maar ook geluid. Door de ingebouwde microfoon en speaker ben je dus in staat om met mensen te communiceren via de camera. Dit maakt de camera ook ideaal om te gebruiken als babyfoon, of om de kinderen in de gaten te houden als ze alleen thuis zijn. De camera heeft nachtvisie, dus legt ook 's avonds alles voor je vast.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

5-daagse Detox kuur Voetpleisters

Voel je fitter en gezonder

Resultaat direct zichtbaar de volgende ochtend

meer informatie