• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

80% korting

Schroevenverwijder set; ontzettend handig!
  • Verwijdert eenvoudig schroeven en bouten
  • Geschikt voor alle soorten schroefkoppen
  • Werkt op iedere boor
  • Met vier opzetstukjes in diverse maten

Schroevenverwijder set; ontzettend handig!

Voorkom ergernissen tijdens het klussen

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Zeer eenvoudig in gebruik

Beschikbaar 500
Verkocht 474
95%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 80% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Iedereen heeft er helaas weleens last van, een doorgedraaide schroef of een afgebroken bout. Iets irritanters bestaat niet tijdens het klussen, want het is bijna onmogelijk te verwijderen! Wat je ook probeert, die schroef komt er maar niet uit en de irritatie zal oplopen.

Met deze schroefverwijderset verwijder je in slechts twee eenvoudige stappen alle schroeven. Wie een boor kan hanteren heeft deze verwijderset echt nodig! Met deze schroefverwijderset ontvang je vier opzetstukjes om elke schroef te kunnen verwijderen. Met de snijkop is de schroef er eenvoudig uit te boren en met de trekschroef haal je de lastige schroef eruit. Makkelijker kan niet!.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Anti SPY screen protector voor iPhone

Stoot- en kras bestendig

Touchscreen werkt perfect

meer informatie