• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

65% korting

1 paar voetondersteuners tegen ongemakken en pijn
  • Comfortabele gelkussens die als stevig voetbed dienen
  • Corrigeert de stand van jouw voeten en daarmee jouw gehele lichaamshouding
  • Gemaakt van elastische spandex dus past iedereen

1 paar voetondersteuners tegen ongemakken en pijn

Verlicht pijn als gevolg van diverse voetproblemen

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Ideaal voor in schoenen waarin geen steunzolen passen

Beschikbaar 250
Verkocht 174
70%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 65% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Sommige voetproblemen zijn op te lossen met steunzolen maar steunzolen passen weer niet in alle soorten schoenen, bijvoorbeeld hakken. En ook niet alle schoenen bieden de ondersteuning die je nodig hebt voor een goede lichaamshouding en pijnbestrijding. Deze elastische voetondersteuners bieden de oplossing!

De gelkussens bieden een stevig voetbed onder de holte van uw voeten, ideaal voor in schoenen zonder voetbed of in schoenen waarin geen harde steunzolen kunnen.

Platvoeten, klapvoeten, fasciitis plantaris (hielpijn, hielspoor), artritis, eelt en eeltknobbels; het zijn allemaal aandoeningen die voor ongemakken en zelfs pijn zorgen. Deze elastische voetondersteuners, gemarkeerd met ‘links’ en ‘rechts’, zorgen dat je een correcte lichaamshouding aanneemt.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 8 tot 10 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Draadloze Bluetooth Mini Headset

Geschikt voor alle apparaten met bluetooth

Eenvoudig in gebruik; volledig plug & play

meer informatie