• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

72% korting

 Zusterhorloge
  • Quartz uurwerk
  • Tijdloos design
  • Vrolijke uitstraling

Zusterhorloge

Handig, veilig en praktisch

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Eenvoudig te bevestigen aan kleding of tas

Beschikbaar 100
Verkocht 33
33%
Voorheen € 34,95

bespaar nu 72% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Als je in de zorg werkt is het dragen van een polshorloge vaak lastig, al dan niet verboden. Dit handige en praktische zuster horloge biedt dé oplossing voor verpleegkundigen, kraamverzorgers en mensen die werken in de thuiszorg. Het horloge kan gemakkelijk worden bevestigd aan je kleding of tas. Bovendien heeft het horloge een vrolijke uitstraling en een tijdloos design. Hierdoor is het gemakkelijk te combineren met je kleding. En het belangrijkste: het Zuster horloge is natuurlijk handig, praktisch én veilig!

Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Ubot Robot vloerreiniger

Gaat de strijd aan met het stof

Detecteert obstakels en tapijten

meer informatie