• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

RomeoNight 10 speed pulse vibration g spot vibrator
  • Materiaal: Siliconen
  • Batterij: oplaadbaar
  • Afmeting totaal: 20,5 cm
  • Gebruiksmaat: 13,5 cm
  • Diameter: 3 cm

RomeoNight 10 speed pulse vibration g spot vibrator

USB Oplaadbaar

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Vibrator met 10 verschillende functies

Beschikbaar 250
Verkocht 79
32%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 19,95

Meer informatie

Een vibrator die niet alleen de G-Spot stimuleert maar tegelijkertijd speelt met de U-Spot, waardoor het een nog heftiger en intenser orgasme zal worden. Deze G-Spot vibrator is een siliconen vibrator met een krachtig vermogen. Dat betekent dat je met dit seksspeeltje eenvoudig zorgt voor een heerlijk orgasme. Je hebt de keuze uit 10 verschillende standen, zodat je het rustig op kunt bouwen tot aan de maximale stimulatie. Daarnaast is het een geweldig speeltje waarvan je genieten kan van de stand voor Stimulatie van de G Spot.

De vibrator is gemakkelijk te gebruiken, je kunt de vibrator opladen via USB zodat de accu weer langere tijd mee gaat. De motor is fluisterstil en het volledige apparaat is 100% waterproof. Het materiaal is vrij van geur, je kunt rekenen op hoge kwaliteit speciaal siliconen in combinatie met hoogwaardig ABS.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen

           Aangeboden door Secretz.euPostnl

De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Fix-a-Zipper; Repareer je ritssluiting in een handomdraai!

Eenvoudig in gebruik

Niet meer naar de kleermaker

meer informatie