• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

77% korting

Yin Yang armband
  • Afmeting Armband: Lengte verstelbaar van 18cm-22cm
  • Kleur Hanger / Bedel: Zilver
  • Materiaal Armband: Bruin Leer en metaal

Yin Yang armband

Sieraad met een symbolische betekenis

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Zowel voor de man als vrouw

Beschikbaar 500
Verkocht 219
44%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 77% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

De betekenis van yin & yang gaat terug naar het oude China. Yin yang is ook bekend onder de naam tai chi of taiqi. Het vertegenwoordigt perfecte balans en de overtuiging dat alles in het universum bestaat uit twee krachten die elkaars tegenpolen zijn, maar elkaar ook aanvullen. Voorbeelden van yin yang zijn o.a.: leven en dood, hemel en aarde, dag en nacht en donker en licht.

De yin yang armband is gemaakt van echt leer, henneptouw en een zilverkleurige yin yang bedel. De lengte van de armband is met het touw instelbaar. Daardoor past deze altijd.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzend- en afhandelingskosten per item
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Elektrische nagelvijl voor huisdieren

Bespaard dierenarts kosten

eenvoudig apparaat om moeiteloos nagels bij te werken!

meer informatie