• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

68% korting

2 in 1 Kleedkamermat en Waterbestendige Tas
  • Handig en gemakkelijk in gebruik
  • Sluiting met snel aanpasbaar koord
  • Waterdicht en opvouwbaar
  • Licht en handig

2 in 1 Kleedkamermat en Waterbestendige Tas

Waterdicht en opvouwbaar

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Ideaal voor de sportschool, strand, zwembad, enz

Beschikbaar 100
Verkocht 1
1%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 68% en betaal

€ 12,95

Meer informatie

Heeft ook last van stinkende sporttassen doordat de natte sportkleding en handdoeken erin worden opgeborgen na het sporten?

Deze tas is waterbestendig waardoor de nattigheid niet zal doorlekken naar de sporttas. Daarnaast is deze tas te gebruiken als kleedkamermat waardoor u zich op een comfortable manier kunt omkleden. De sportkleding laat u vallen op het kleed en daarna heeft u in een handomdraai de sportkleding opgeborgen door middel van het trekkoord waarmee u de tas kunt sluiten.

Ook heeft het gebruik hiervan hygiƫnische voordelen, doordat u zich kunt omkleden op het kleed hoeft u niet met uw voeten op de tegels van de kleedkamer te staan.
Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 8 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

USB Oplaadbare Elektrische Zippo

For a Lifetime!

Oplaadbaar via USB

meer informatie