• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

65% korting

Opvouwbaar drinkbakje of voerbakje
  • Geschikt voor voedsel en water
  • Opgevouwen slechts 15 mm dik
  • Random color 450ml

Opvouwbaar drinkbakje of voerbakje

Ruimtebesparend & opvouwbaar!

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Ideaal voor op reis of onderweg

Beschikbaar 100
Verkocht 3
3%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 65% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Opvouwbaar drinkbakje of voerbakje voor uw huisdier. Makkelijk mee te nemen tijdens een lange wandeling, een uitstapje of tijdens het kamperen. Handig als u op het terras zit na een fietstocht en uw hond iets te drinken of eten wilt geven, die heeft namelijk ook hard gewerkt! Het bakje heeft een handige uitsparing met een gaatje gevormd als een hartje met karabijnhaak zodat u het bakje aan uw riem, tas of de halsband van uw hond kan bevestigen.


Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Universele microscoop vergrootglas lens (60X zoom)

Met 1x UV LED en 2x normale LEDs

Snel en eenvoudig vastmaken aan je smartphone met handig clip on systeem

meer informatie