• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

65% korting

12 Sani Sticks Afvoer Ontstoppers
  • 1 bestelling = 12 stuks
  • 1 stick gaat 30 dagen mee
  • Bevat geen giftige chemicaliën
  • Gaat verstoppingen en nare geurtjes tegen

12 Sani Sticks Afvoer Ontstoppers

Bevat geen giftige chemicali├źn

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Gaat verstoppingen en nare geurtjes tegen

Beschikbaar 100
Verkocht 58
58%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 65% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

De Sani Sticks maken gebruik van krachtige enzymatische werking om elk soort gootsteen, douche put, of andere afvoer vrij te houden van verstopping of vervelende geuren!

Het enige wat je hoeft te doen is een Sani Stick in de afvoer te steken om alle ongewenste materialen welke verstopping en geuren kunnen veroorzaken af te breken. Elke Sani Stick blijft tot wel 30 dagen zitten waardoor je met 1 verpakking het hele jaar je afvoer schoon kan houden!

Vanaf nu kun je zelf vervelende verstoppingen en gênante geuren van verstopte afvoeren in huis voorkomen. Bespaar geld aan loodgieters en dure ontstoppers.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Set van 4 Gasfornuisbeschermers

Nooit meer eindeloos boenen!

Onmisbaar in iedere keuken

meer informatie