• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

83% korting

4 stuks Professionele Magische Cleaning Zeem
  • Nanodoeken gebruikt u vooral voor uw interieur 
  • Keuken, glas, sanitair, auto of misschien wel uw boot
  • Onmisbaar in ieder huishouden
  • 40x30 cm

4 stuks Professionele Magische Cleaning Zeem

Nooit meer strepen

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Microvezel doek afkomstig uit de schoonmaakbranche .

Beschikbaar 100
Verkocht 66
66%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 83% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Deze doeken nemen vuil en stof op , kunnen zowel droog als met water gebruikt worden . Een schoon en streeploos resultaat op glas, spiegels, tegels, houtwerk etc. De doek is gemaakt van een mix van 70% polyester en 30% polyamide dit is de perfecte samenstelling voor een uitstekend resultaat. Schoonmaken zonder schoonmaakmiddelen , de microvezels nemen het vuil op.

De ideale schoonmaak doeken voor in huis maar ook perfect voor de auto, motor, boot etc. Ervaar met ons dat deze nano-vezels 1000x fijner en dus zachter zijn dan de normale microdoek. Hierdoor kunnen ze beter absorberen, drogen en vuil en vet opnemen. De nanoplus doek is geschikt om zowel droog, klam-vochtig te gebruiken.

Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

100x Sterile Des- infecterende Alcohol Pads

Desinfecteer deurklinken, knoppen, liftknoppen

Verzadigd met 70% isopropylalcohol voor optimale antibacteriƫle werking

meer informatie