• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

75% korting

4K Ultra HD Quad Core Mediaspeler met WiFi & 16GB ROM
  • Beschikt over Android 6.0
  • Heeft een krachtige Quad Core RK3229 processor
  • Heeft een geheugen van 2GB RAM en 16GB ROM
  • Download je favourite Apps via de Google Play Store

4K Ultra HD Quad Core Mediaspeler met WiFi & 16GB ROM

Bekijk films, documentares, series in 4K Full HD en 3D

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Maak van iedere tv een multifunctionele Smart TV

Beschikbaar 25
Verkocht 9
36%
Voorheen € 179,95

bespaar nu 75% en betaal

€ 44,95

Meer informatie

Deze 4K Ultra HD Mediaspeler maakt van iedere televisie een multifunctionele Smart TV. Stream films, documentaires en/of series, werk je social media bij of plan een avondje gamen met vrienden. Door de nieuwste technologie is de mediaspeler sneller dan ooit en kun je nu genieten van 4K Ultra HD films.

Ultra HD tv (4K) hebben vier keer zoveel pixels als een Full HD televisie. Het beeld van je 4K televisie wordt haarscherp met veel details dankzij deze TV Box. Daarnaast kun je met deze Mediaspeler ook 3D films kijken! Met deze TV Box kun je vanuit je luie stoel een compleet MediaCenter bedienen. Deze mini PC kan alles!

De Mediaspeler beschikt over een 2.4G WiFi verbinding, waardoor je de beschikking hebt over super snel draadloos internet.
Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Elastische Gespvrije Riem voor kinderen

Heerlijk comfortabel

De riem is aanpasbaar van 49 cm tot 76 cm (heupomtrek)

meer informatie