• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

83% korting

Beschermde boze oog armband
  • Beschermt tegen kwaad
  • Brengt voorspoed en geluk
  • Leuk als cadeau!

Beschermde boze oog armband

Moderne, hip en trendy

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Het beschermt je dus tegen het kwade

Beschikbaar 100
Verkocht 97
97%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 83% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Deze stijlvolle en stoere leren armband geeft een speciale bescherming en brengt geluk. Men gelooft dat het blauwe oog alle slechte energie van het boze oog absorbeert.

De leren armband bevat een Grieks Boos oog. In Griekenland heerst in sommige dorpen het geloof dat iemand “het boze oog” (matiasma) kan ontvangen. Iemand die het boze oog heeft gekregen kan ziek worden. Om het boze oog (to mati) te vermijden, kun je een amulet dragen: een klein blauw marmeren glazen oogje. Blauw is volgens hen de kleur die het boze oog op afstand kan houden, dus houdt onze armband maar goed om.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Yin & Yang medaillon ketting

Glow in the dark

Yin en Yang helpt op je levensweg

meer informatie