• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

50% korting

Happy Monkey Vingeraapje
  • 50 verschillende animaties!
  • Piepklein en reuzeschattig
  • Hangt graag aan je vinger
  • Geeft jouw o.a. kusjes!

Happy Monkey Vingeraapje

Ben jij al bekend met de nieuwste rage ?

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Ga jij je deze lieve robot aapjes om je vinger winden

Beschikbaar 100
Verkocht 57
57%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 50% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Ze geven kusjes, grijpen je vast, reageren op geluid & aanraking en gaan slapen wanneer je hen neerlegt. Happy monkey zijn lief, speels en een beetje ondeugend!

Het kleurrijke vingeraapje maakt verschillende, leuke geluidjes, waardoor het nét echte huisdiertjes zijn. Ze kirren als je ze aan hun staart rondzwaait, laten scheetjes, knipperen met hun oogjes en draaien hun hoofdjes vrolijk in het rond. Door hun realistische geluiden, hun krullende staart en handjes die je vinger vastpakken zijn ze levensecht.

De Fingerlings aapjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Maar moeders opgelet; als je kind met een aapje aapje speelt, wil je er zelf waarschijnlijk ook één!


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Tandenbleekpen

voor stralend witte tanden!

De pen is een handig zakformaat en past dus makkelijk in je make-up tasje of in je binnenzak.

meer informatie