• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

65% korting

2x Auto-opbergbox
  • 2 stuks per verpakking
  • Al uw kleine spulletjes netjes binnen handbereik
  • Voorkomt kwijtraken van items
  • Past tussen de stoelen en de middenconsole in de meeste auto’s

2x Auto-opbergbox

Extra opbergruimte in de auto

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Maak een opbergvak van het gat tussen de tussenconsole en stoel!

Beschikbaar 250
Verkocht 99
40%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 65% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Iedereen kent hem; de ruimte tussen de stoel en het tussenconsole. Hoe vaak er wel niet dingen verdwijnen in dit zwarte gat. En het weer vinden ervan kost vaak het nodige rek- en strek werk, omdat het nog niet zo makkelijk is om onder de stoelen te komen.

Dit opbergvak van buigzame PVC is 35 cm lang en 10 cm hoog en past in nagenoeg alle auto’s tussen de stoel en de middenconsole. Zo heeft u altijd overzichtelijk uw telefoon en andere spulletjes naast u voor het grijpen en is het ook niet mogelijk dat er van alles door de auto vliegt wanneer u een scherpe bocht neemt of een noodstop moet maken.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Duo pack Ondersteunende KinesioTape

De tape komt overeen met de menselijke elastische huid

De tape kan gebruikt worden bij ondersteuning van blessures, reduceren van oedeem en blauwe plekken.

meer informatie