• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

65% korting

Handige Kleefmat voor in de auto
  • Alles binnen handbereik
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Laat geen sporen achter als je hem weer verwijdert

Handige Kleefmat voor in de auto

Geen vliegende voorwerpen meer in je auto

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Ook te gebruiken als telefoonhouder

Beschikbaar 100
Verkocht 73
73%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 65% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Je kent het wel: Je hebt net al je spulletjes netjes op je dashboard gelegd en bij de eerste de beste bocht die je tegenkomt vliegen al je spullen door de hele auto heen. Op het moment dat je net even je telefoon, pen, aansteker, zonnebril, muntgeld, parkeerkaartjes of lippenstift nodig hebt, ligt het natuurlijk nét in de uiterste hoek en kom je er niet meer bij. Met deze handige kleefmat is dit probleem voorgoed verleden tijd en blijven al je spullen op zijn plaats!

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzendkosten per item
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen 
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

1 paar Memory Foam Inlegzolen

Vermindert voetproblemen, rug- en gewrichtsklachten

One size fits all

meer informatie