• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

65% korting

Thermische inlegzolen
  • 2 stuks/1 paar inlegzolen
  • Geschikt voor de maten 36 t/m 46
  • Zelf op maat knippen

Thermische inlegzolen

Geen koude voeten meer!

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Universele maat, Eenvoudig op maat te knippen

Beschikbaar 100
Verkocht 71
71%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 65% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

De koudere dagen komen er weer aan en dat betekend ook weer koude voeten. Deze thermische inlegzolen zorgen ervoor dat je voeten heerlijk warm blijven. En ze zorgen niet alleen voor warme voeten, ze lopen ook nog eens comfortabel.

Ze beschermen uw voeten tegen kou van buitenaf. Om de thermische inlegzolen te dragen moet u enkel knippen langs de daartoe aangeduide lijnen. Zo past u deze aan uw voeten aan en kunt u ze in uw schoen leggen met de fleece kant naar boven. De thermische inlegzolen zijn ideaal voor schoenen, laarzen, sportschoenen of elk ander schoeisel. Universele maat.
Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Fiets zadelhoes met gel - diverse kleuren

Fietsen zonder zadelpijn

Goede luchtdoorlatendheid

meer informatie