• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

72% korting

Heatpax Voetwarmers  ( 5x2 stuks )
  • Gemakkelijk in gebruik, niet giftig en veilig!
  • Warmte duurt ongeveer 6-8 uur!

Heatpax Voetwarmers ( 5x2 stuks )

Heb je snel last van koude voeten?

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Te gebruiken bij het fietsen, buiten activiteiten en allerlei andere winterse activiteiten.

Beschikbaar 100
Verkocht 39
39%
Voorheen € 24,95

bespaar nu 72% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Heb je altijd koude handen of voeten? Dan weet je ook dat handschoenen en dikke sokken niet altijd de oplossing zijn. Als de kou eenmaal is doorgedrongen dan is het namelijk lastig om je handen en voeten weer op te warmen. Dat is met onze warmte pads niet langer een probleem!

De zelfklevende warmtepleister is een revolutionaire warmte technologie. Het geeft de voet een behaaglijk warmte gevoel voor ca. 6-8 uur, met een gemiddelde temperatuur van 40 graden en met een piek van 45 graden Celsius.

Gebruik het niet direct op d e huid, zorg dat er altijd een laagje tussen je huid en de warmtepad zit om verbranding te voorkomen.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Waterdichte voegentape

Eenvoudig aan te brengen, water- en schoonmaakmiddelbestendig

Voor blijvend mooie en waterdichte voegen langs bad, douchebak, aanrecht en vloer

meer informatie