• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

 Twee Turbo Snake Harenverwijderaars
  • Set van 2 stuks
  • Verhelpt verstoppingen
  • Voor vrijwel iedere afvoer

Twee Turbo Snake Harenverwijderaars

Eén voor de doucheput

Deze deal loopt nog:
0:00:00

en één voor de wastafel

Beschikbaar 100
Verkocht 66
66%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Verstopte afvoeren/putjes? Vies water dat omhoog komt in je bad als je net een bad wilt nemen? Deze Turbo Snake harenverwijderaars bieden de oplossing! Geen agressieve chemicalien of dure loodgieter meer nodig; de Turbo Snake haalt de haren zó uit de leiding.

De Turbo Snake is heel eenvoudig in het gebruik. Je kunt er alle standaard afvoeren mee ontstoppen. Duw de Turbo Snake de afvoer in, tot onderaan. Geef het een snelle draai, verwijder de Snake en je afvoer loopt weer door. De Turbo Snake laat je zelfs rond de afvoer-stop manoeuvreren. Je plaatst hem door de smalle ingang van je afvoer en kunt direct aan de slag.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Trendy lederen dames heuptasje

Verkrijgbaar in 6 kleuren!

Multifunctioneel en Ideaal voor vakantie

meer informatie