• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

86% korting

Roterende Multi-speed Mermaid Vibrator
  • Gemaakt van zijdezachte, non-toxic, 
  • Huidvriendelijke en reukloos medische siliconen. 
  • Spat-waterbestendig
  • Kleur: Metallic Blauw

Roterende Multi-speed Mermaid Vibrator

G-Spot Stimulatie

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Met stimulerende nopjes voor nog meer sensatie

Beschikbaar 250
Verkocht 57
23%
Voorheen € 69,95

bespaar nu 86% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Deze Mermaid Vibrator tart ieders fantasie! Hij is zowel een lust voor je lichaam als voor het oog. Met de onderste knop zet je het speeltje aan en door deze ingedrukt te houden gaat hij weer uit. Met de bovenste knop kan je tussen de verschillende snelheden en standen kiezen. Hij werkt voor iedereen en zorgt voor volledige bevrediging.

Want hoewel dit speelgoedje er misschien poreus uitziet is hij dat allerminst. Integendeel: hij is gemaakt om ieder spel hard te spelen! Doe jezelf daarom een groot plezier met dit juweeltje. Voeg deze Mermaid Vibrator toe aan je collectie!
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten 
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen

 

  • Aangeboden door: Secretz.eu
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Oplaadbaar Vibrerend Ei met Afstandsbediening

Fifty Shades of Grey

Draadloze afstandsbediening tot wel 20-30 meter

meer informatie