• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

90% korting

Klavertje vier Sieradenset (in vele kleuren) met Swarovski kristal en collier
  • Sieradenset: ketting, armband en oorbellen
  • Hanger Lengte: 2,6 cm
  • Hanger Breedte: 2,1 cm
  • Lengte ketting: 40 cm + 5 cm voor de sluiting

Klavertje vier Sieradenset (in vele kleuren) met Swarovski kristal en collier

Tijdloos & Elegant Ontwerp!

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Edelstaal met een 18-karaats witgouden coating

Beschikbaar 250
Verkocht 42
17%
Voorheen € 59,95

bespaar nu 90% en betaal

€ 5,95

Meer informatie

Het is altijd handig om een leuk cadeautje achter de hand te hebben

Zeer uniek en vrolijk klavertje vier sieradenset, bestaande uit een halsketting, armband en oorbellen, voorzien van glinsterende zirkonia steentjes. Met deze mooie set maak je je outfit helemaal compleet! Deze ketting, armband en oorbellen schitteren prachtig in het licht en is een leuk kleurrijk sieraad. Dit is een echte blikvanger!

De hanger is een klavertje vier met hartvormen.Elk hartje is weer anders versierd, maar altijd met een hoge afwerking. Deze prachtige set is een delicaat en tijdloos design en is perfect om elke vrouwelijke look te complementeren. De set is natuurlijk ook een ideaal geschenk om te geven en om te krijgen.

Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzend- en afhandelingskosten per set
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Schouderband voor een goede houding

Tegen nek- en rugklachten

Geen kromme rug meer

meer informatie