• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

76% korting

Krachtige RVS katapult
  • Krachtig schietvermogen
  • Anti-slip bescherming
  • Elastiek: rubber latex

Krachtige RVS katapult

Hoe ver kan jij schieten?

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Veilig kattenkwaad uithalen

Beschikbaar 250
Verkocht 112
45%
Voorheen € 24,95

bespaar nu 76% en betaal

€ 5,95

Meer informatie

Deze slingshot geeft men de mogelijkheid om extra veel kracht achter schoten te zetten. De katapult is voorzien van een goed gevormde handgreep, hierdoor kunt u met veel precisie op lange afstanden schieten. Doelen raken op lange afstanden is met deze hand katapult geen enkel probleem meer.

Een katapult is alleen bedoeld voor thuisgebruik. Je kunt er bijvoorbeeld blikjes mee omkegelen in de achtertuin. Daarnaast gebruiken ook vissers vaak een katapult, om aas op de juiste plek te krijgen.

Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar.Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Elegance Fleshlight Masturbator

Geeft elke man een optimaal genot

Waar jij wilt, wanneer je wilt en hoe je maar wilt

meer informatie