• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

80% korting

Anti-blafband op ultrasoon geluid
  • Comfortabel en licht
  • Aversie therapie
  • Geen pijn, enkel uniek signaal

Anti-blafband op ultrasoon geluid

Veilig en effectief tegen overmatig hinderlijk geblaf

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Geen pijn, enkel uniek signaal

Beschikbaar 200
Verkocht 144
72%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 80% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Last van aanhoudend geblaf van uw hond? Krijg nu controle over dit hinderlijke blaf gedrag op een pijnloze manier. Met deze waterdichte Anti-Blaf Halsband creƫer je gedragsverandering bij een hond die overmatig / te veel blaft. De band wordt geactiveerd door overmatige (blaf) trillingen. Geschikt als extra ondersteuning voor het trainen van uw hond.

Bij het ontwerp van deze halsband is gelet op het comfort van de hond, daarom is deze zo licht mogelijk gemaakt en bevat het geen scherpe randen. De halsband werkt eenvoudig en brengt geen schade/pijn aan uw hond. Het geeft de hond enkel een irritant signaal op het moment dat hij/zij te veel blaft. Hierdoor leert de hond dat hij/zij iets aan het doen is wat niet mag. De gedragsverandering zal in de meeste gevallen na 2 a 3 weken merkbaar worden.Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Elastische Bagage Riem / Koffer binder

Bevestig een extra tas bovenop een trolley of koffer

Super stevig en eenvoudig in gebruik

meer informatie