• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

4x Ruggies – herbruikbare siliconen anti-slip matjes
  • Geen schuivende mat meer
  • Herbruikbaar en afwasbaar
  • Laat geen residu achter

4x Ruggies – herbruikbare siliconen anti-slip matjes

Voor onder de hoeken van je mat of tapijt

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Geen schuivende mat meer

Beschikbaar 250
Verkocht 38
15%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Gekrulde hoeken, verschuiven of kreukelen van je matten, kleden of tapijten behoort vanaf nu tot het verleden met deze siliconen anti slip grip hoeken.

Met deze siliconen anti-slip matjes kun je ervoor zorgen dat je kleed netjes op zijn plek blijft en het voorkomt kreukels. Doordat ze gemaakt zijn van siliconen, zijn ze herbruikbaar en laten ze geen plakresidu achter op je kleed. Je kunt ze zelfs afwassen!


Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

4x Ruggies – herbruikbare siliconen anti-slip matjes

Voor onder de hoeken van je mat of tapijt

Geen schuivende mat meer

meer informatie