• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

Waterdichte Aluminium Pillenkokers (2 stuks)
  • 1 bestelling = 2 stuks!
  • Met rubberen sluitring
  • Sterk en licht aluminium
  • Ook geschikt om andere kleine voorwerpen te bewaren

Waterdichte Aluminium Pillenkokers (2 stuks)

Nooit Meer Medicatie Vergeten!

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Veilig en droog bewaren

Beschikbaar 250
Verkocht 55
22%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

In deze waterdichte pillenkoker bewaar jij je medicijnen veilig en droog. Met de sleutelhangerring bevestig je hem gemakkelijk aan je riemlus of tas. Ideaal voor tijdens een dagje weg, bijvoorbeeld op de boot of tijdens het fietsen. Ook voor sporters is dit een uitkomst: de koker weegt niks en is super compact, dus je merkt amper dat je hem bij je hebt.

Natuurlijk kun je in deze pillenkoker ook andere kleine voorwerpen bewaren, zoals je oorbelletjes als je gaat zwemmen. Met deze koker bewaar je alles waterdicht en veilig, het enige wat je hoeft te doen is de pillenkoker niet kwijtraken, dus bevestig hem goed en laat hem niet rondslingeren!

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Wireless HDMI Dongle - Media Streamer

Streamen zonder koppelen

Ondersteunde besturingssystemen: Android, iOS, Mac, Windows

meer informatie