• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

86% korting

Lash haargroeiserum voor je wimpers en wenkbrauwen
  • Hoog gehalte aan aminozuren, peptiden en vitamine B
  • Voor wimpers in topconditie
  • Langer, voller en gezonder
  • Genoeg voor een half jaar gebruik

Lash haargroeiserum voor je wimpers en wenkbrauwen

Versterkt en versnelt de haargroei binnen 3 weken

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Voor waanzinnige wimpers en volle wenkbrauwen!

Beschikbaar 150
Verkocht 103
69%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 86% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Geniet van langere, vollere, dikkere én donkerde wimpers in slechts een paar weken! Dit serum is zeer effectief! In drie tot tien weken levert het meetbare resultaten voor langere, dikkere, vollere en donkerdere wimpers en vollere wenkbrauwen.

Breng het serum eenmaal per dag aan op een gereinigd gezicht door een lijntje te trekken bij de aanzet van je bovenste en onderste wimpers of op de huid van je wenkbrauw. Let op dat het serum niet in je ogen komt, is dit wel het geval dan even uitspoelen met water. 12 weken consequent gebruiken zorgt voor het allerbeste resultaat.

Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzendkosten per stuk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Toilet LED-lamp met sensor

Heerlijk ontspannen in het kleinste kamertje

Tover jouw wc pot om tot nachtlampje!

meer informatie