• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

83% korting

3D waterproof wenkbrauwpotlood
  • Verkrijgbaar in 5 mooie zachte kleuren
  • Long lasting voor 5 dagen
  • Waterproof

3D waterproof wenkbrauwpotlood

Perfect vormgegeven wenkbrauwen in elke situatie!

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Natuurlijk resultaat voor 5 dagen, ideaal voor vakantie

Beschikbaar 150
Verkocht 63
42%
Voorheen € 39,95

bespaar nu 83% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

De langdurige, waterbestendige en zweet bestendige textuur van het wenkbrauwpotlood maakt uw wenkbrauwen onverwoestbaar.

Door de lichte pigmentatie kunt u ongelijkmatigheden heel makkelijk compenseren, lichte stukken opvullen of krachtige wenkbrauwen nog expressiever en voller laten lijken. De geoptimaliseerde hardheid van de stift maakt het mogelijk om zachte of duidelijke wenkbrauw contouren te tekenen. Met het geïntegreerde borsteltje vervaagt u de kleur natuurlijk en brengt u uw wenkbrauwen heel gemakkelijk in de gewenste vorm. Het wenkbrauwpotlood is vrij van parfum.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Masseur voor dubbele kin

Krijg een mooiere en jongere uitstraling

Verstevigd je nek- en gezichtsspieren

meer informatie