• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

80% korting

Als je dit kunt lezen, breng mij een glas wijn
  • Cadeau idee
  • 1 maat (38 t/m 46)
  • Materiaal: Spandex, Katoen, Polyester

Als je dit kunt lezen, breng mij een glas wijn

Hilarisch toch?

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Wijn - Bier - Koffie of Bring me Chocolate

Beschikbaar 100
Verkocht 55
55%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 80% en betaal

€ 5,95

Meer informatie

Als je dit kunt lezen, breng mij een glas wijn sokken, of breng me een bier, koffie.... Hoe grappig zijn deze sokken wel niet?

Wanneer jij op jouw luie zonder je voeten op tafel legt, weet iedereen wat hem of haar te doen staat! Hilarische momenten zal het zeker opleveren.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 6,95 verzend- en afhandelingskosten per item
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Digitale alcoholtester

Betrouwbaar

CE - keurmerk

meer informatie