• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

77% korting

Fuel Power Assistant
  • Bespaart tot 30% op brandstof
  • Cleaner nonpolluting uitstoot
  • Eenvoudig en compact
  • Compatibel met elk voertuig
  • Bevordert een schoner milieu 

Fuel Power Assistant

Bespaart tot 30% op brandstof

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Compatibel met elk voertuig

Beschikbaar 100
Verkocht 65
65%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 77% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Als je op zoek bent naar een manier om geld te besparen tegen een lage prijs, ben je hier aan het juiste adres. Met de nieuwe Fuel Power Assistant kan je 10 tot 30% brandstof in je auto besparen. De Fuel Power Assistant is een energiebesparend apparaat die gebruik maakt van een elektrolieten condensator.

De Fuel Power Assistant kan tegelijk energie opslaan en activeren wanneer je maar wilt. Elektriciteit en de andere elektrische componenten van je wagen fluctueren naargelang de reisomstandigheden, het gebruik van multimedia apparaten of elk ander elektronische deel van de motor.

De Fuel Power Assistant stabiliseert de energie door onnodige pieken te vermijden en door enkel energie los te laten wanneer het noodzakelijk is. De Fuel Power Assistant is makkelijk te installeren. Stop gewoon de stekker van de Fuel Power Assistant in de aansteker van je wagen en je begint gelijk te besparen.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Gekookte Eierpeller

Bespaar tijd en moeite

Handig en gemakkelijk in gebruik

meer informatie