• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

72% korting

Fietscomputer met 15  verschillende functies
  • Maar liefst 15 verschillende functies
  • Bekijk o.a. je snelheid en gefietste afstand
  • Geleverd inclusief bevestigingsmateriaal
  • Zowel geschikt voor de recreatieve als de sportieve fietser

Fietscomputer met 15 verschillende functies

Draadloos nauwkeurig je rit monitoren

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Super handige gadget voor op de fiets

Beschikbaar 100
Verkocht 67
67%
Voorheen € 34,95

bespaar nu 72% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Met het juiste materiaal aan een fietstocht beginnen levert je alleen maar voordelen op. Met deze fietscomputer kun je draadloos nauwkeurig je rit monitoren. Deze fietscomputer mag er dan erg simpel uit zien, hij heeft wel 15 verschillende functies! Zo kun je bijvoorbeeld je huidige snelheid in de gaten houden, maar ook je gemiddelde en maximale snelheid.

Als je meer interesse hebt in de afgelegde afstand dan is het ook mogelijk om dat in kaart te brengen. Zowel van de huidige rit, als de totale afstand in de vorm van een odometer. Het waterafstotende ontwerp maakt het mogelijk om er het hele jaar door mee te rijden.

- Snelheidsmeter - Dagteller - Automatische start/stop - Wielomtrek instelling - 12/24 conversie - Gemiddelde snelheid – Rijtijd - Handleiding start/stop - Automatische-uitschakelen LCD – Scannen - Maximale snelheid - Totale afstand - Km/Mile registratie – Onderhoud - Klok

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Migeer Rvs Horloge

Stijlvol, modieus én tijdloos

Machtige eenvoud

meer informatie