• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

68% korting

5 Seconden Lijm Pen met UV Licht
  • Snel & Sterk! Verbindt alles in slechts 5 seconden
  • Nauwkeurig aan te brengen
  • Gecontroleerde dosering
  • Uv-licht: maakt vloeibare kunststof hard
  • Allerlei soorten materialen repareren in slechts enkele seconden!

5 Seconden Lijm Pen met UV Licht

Repareer al het onmogelijke met de 5 Second Fix!

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Geen plakkerige resten zoals bij gewone lijm

Beschikbaar 500
Verkocht 493
99%
Voorheen € 24,95

bespaar nu 68% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Ongelukjes komen in elk huishouden voor. Je gaat op je bril zitten waardoor deze breekt. Het oortje van je favoriete koffiemok breekt af. De kinderen maken hun speelgoed kapot. Sieraden. En zo zijn er wel meer kleine dingen te bedenken die kapot kunnen gaan. Met de 5 Second Reparatie pen repareer je al die kleine dingetjes in enkele seconden

Eigenlijk is het geen lijm, maar vloeibare kunststof dat direct hard wordt na behandeling met UV-licht. Door toepassing van het UV-licht droogt het materiaal supersnel. Bovendien laat het geen kleverige resten achter en is het vrijwel onzichtbaar. Niet te vergelijken met gewoon lijmen!

De lijmpen is geschikt voor kunststof, metaal, hout, glas, aluminium, elastiek, glasvezel, vinyl, leer en nog veel meer.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzend- en afhandelingskosten per item
  • Levertijd circa 8 tot 10 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Jaderoller voor een gelifte huid

Voor een betere doorbloeding en mooiere teint

Voor een gladde, rimpelloze huid

meer informatie