• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

50% korting

Handige, ruime reisportefeuille met 13 compartimenten
  • Altijd alles netjes bij elkaar
  • Genoeg ruimte voor al je reisdocumenten, geld en pasjes
  • Goed af te sluiten door middel van ritssluiting
  • Gemaakt van stevig kwaliteitsnylon

Handige, ruime reisportefeuille met 13 compartimenten

Ga georganiseerd op vakantie!

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Al je belangrijke spullen geordend bij je!

Beschikbaar 250
Verkocht 200
80%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 50% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Het laatste wat je wilt als je op vakantie of onderweg bent is dat je je spullen kwijt raak, of nog erger dat ze gestolen worden. Het is daarom verstandig om dingen als geld, tickets, paspoort en pasjes goed bij elkaar te bewaren. Deze handige reisportefeuille heeft 13 compartimenten, hierdoor kun je er al je belangrijke spullen in kwijt. Zo heeft u minstens één apart vakje voor elk document.

Als er onderweg naar uw reisdocumenten wordt gevraagd, heeft u uw gegevens zo bij de hand! Het aparte vak met rits is handig om losse items als munten of bijvoorbeeld uw sleutels in te bewaren. De portefeuille is gemaakt van sterk kwaliteitsnylon en biedt met de afmetingen van 13 x 25 x 2 cm ruimte voor grote en kleine documenten.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Mini spierontspannings- en herstelpistool

Multifunctioneel: Algemene massage, sport- en herstelmassage

4 uitwisselbare koppen: U-vormig, bolvormig, plat en puntig

meer informatie