• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

82% korting

Economy Chip tuning voor diesel en benzine.
  • Bespaar ook op brandstof
  • Gebruiksvriendelijk, plug and play
  • Voor meer PK klik hier

Economy Chip tuning voor diesel en benzine.

Bespaar geld op benzine met de Nitro OBD 2!

Deze deal loopt nog:
0:00:00

De economy Chip Tuning zorgt voor een lagere brandstofverbruik.

Beschikbaar 250
Verkocht 159
64%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 82% en betaal

€ 8,95

Meer informatie

Met de economy Chip Tuning kunt u geld besparen. De economy Chip Tuning zorgt voor een lagere brandstofverbruik.

Nooit meer te veel betalen om je auto te chiptunen via verschillende bedrijven. Vanaf nu kun je heel gemakkelijk en goedkoop zelf je auto tunen en zuiniger maken met Plug & Drive Obd2. Voor benzine en diesel auto's met OBD2 aansluiting.

Het aansluiten van de Plug and Play OBDII is zeer eenvoudig. Steek hem in de OBD-II aansluiting in de auto (ook wel de Data Link Connector genoemd). Dit is een 16-pins aansluiting die meestal ergens onder het dashboard in de buurt van de stuurkolom zit.

De Plug and Play OBD 2 past je auto aan door de turbodruk, hoeveelheid brandstof, injectie timing aan te passen om de prestaties van je auto te verhogen. De OBD-II werkt alleen binnen de tolerantie van de motor. Daarbij beschadigt dit de motor niet. Indien je terug naar de fabrieksinstellingen wilt gaan, plug je de NitroOBD 2 uit de connector.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Gemius Watch leger groen

Tijdloos uiterlijk

Schokbestendig

meer informatie