• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

2x Noodtoilet bags voor onderweg
  • Gemakkelijk en direct klaar voor gebruik
  • Wanneer er geen toilet in de buurt is
  • Geen geknoei of nare geurtjes

2x Noodtoilet bags voor onderweg

Handig voor in de file, op vakantie of festivals

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Een speciaal granulaat zet vloeistof meteen om in een vaste gel

Beschikbaar 100
Verkocht 16
16%
Voorheen € 14,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 5,95

Meer informatie

Deze Meeneem-toiletzakjes bieden uitkomst in de file, op een donkere parkeerplaats of een evenement met te weinig toiletten, of sanitaire voorzieningen waarvan de hygiƫne te wensen overlaat.

De absorberende kunststofkorrels in het noodtoilet doen de urine in een paar tellen stollen tot een vaste gel. Druppels komen niet meer vrij. Bovendien voorkomt de substantie dat een onaangename geur ontsnapt.

Geschikt tijdens het reizen, op festivals of bij het kamperen, maar ook voor minder mobiele personen die niet altijd hulp bij de hand hebben. De zak kan ook door vrouwen staand gebruikt worden.

Deze deal is verlopen!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 6 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Fiets zadelhoes met gel - diverse kleuren

Fietsen zonder zadelpijn

Goede luchtdoorlatendheid

meer informatie