• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

77% korting

Auto Ionisator: Luchtreiniger voor uw auto
  • Gemakkelijk te gebruiken: plug in en klaar!
  • Verwijdert bacteriën, fijn stof, sigaretten- en dierenluchtjes
  • Meer zuurstof bij astma of ademhalingsproblemen
  • Te verkrijgen in vier kleuren: Zilver Zwart Rood Blauw

Auto Ionisator: Luchtreiniger voor uw auto

Verwijderd rook en nare geurtjes en zorgt voor meer zuurstof

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Zorg goed voor jezelf tijdens de autoritten

Beschikbaar 150
Verkocht 101
67%
Voorheen € 29,95

bespaar nu 77% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Als jij in de auto zit kom je in aanraking met het zogenaamde fijn stof. Het blijkt namelijk dat de concentratie fijn stof in de auto maar liefst 4x zo hoog is dan in een drukke stad. Fijn stof is extra slecht voor mensen met astma en ademhalingsproblemen. Zorg goed voor jezelf en je mede passagiers en reinig de lucht in je auto met deze ionisator.

De ionisator verwijdert schadelijke stoffen uit de lucht maar zorgt ook dat vieze luchtjes worden geneutraliseerd. Daarnaast zorgt het ioniseren van de lucht voor meer zuurstof wat jou alert en wakker houdt tijdens een lange autorit. Ideaal voor een vakantie met de auto, want dan zitten wij heel wat uren in een warme en muffe auto. Sluit de ionisator gemakkelijk aan in elke auto, bestelbus of camper door hem simpel te klikken in de 12 Volt aansluiting voor sigaretten.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Set van 4 meubel glijders

Werkt op elke ondergrond

Maakt meubels verplaatsen in je eentje mogelijk

meer informatie