• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

72% korting

Handgemaakte Ketting Tree of Life
  • Groen - Paars - Roze
  • Ziverkleurig Metaaldraad
  • Genezende natuurstenen
  • Hanger formaat 5cm x 5cm
  • Bijzonder Cadeau idee

Handgemaakte Ketting Tree of Life

Kom weer in balans

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Apart en uniek!

Beschikbaar 100
Verkocht 62
62%
Voorheen € 34,95

bespaar nu 72% en betaal

€ 9,95

Meer informatie

Deze zeldzaam fraaie hanger met de Tree of Life, (levensboom) is handgemaakt en gevlochten van zilverkleurig metaaldraad. Aan de takken van de boom zitten verschillende kleine natuursteentjes in Chakra kleuren.

Aventurijn (Groen) is de kleur van de natuur, van rust en harmonie, van opbloeien. Tegen blokkades van keelchakra, opgekropte emoties en luchtwegallergie; hooikoorts, verkoudheid, bronchitis; goed voor de schildklier.

Amethist (Paars) Reinigt je ziel. Is de kleur van spiritualiteit en van rust; het hogere denken en verbanden leggen.De amethist is vooral heel goed tegen zorgen, het malen van gedachten met als resultaat vaak hoofdpijn, migraine en slapeloosheid.

Rozenkwarts (Roze) Versterkt het zelfvertrouwen. Opent je hartchakra. Rozenkwarts is de steen van de onvoorwaardelijke liefde. Ook helpt het tegen depressie, angsten en fobie├źn, kalmeert en helpt bij verdriet

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Led fluitende Keyfinder Sleutelhanger

Nooit meer je sleutels kwijt

Het ingebouwde LED-lampje helpt je ook om het sleutelgat te vinden

meer informatie