• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

65% korting

3 Meter Lange Kabels Voor Alle Smartphones & Tablets!

Lightning - iPhone 5, 6, 7 en iPad, air, mini

Micro USB - Voor alle Micro USB apparaten zoals smartphones/tablets Samsung, Sony, LG en HTC, navigatie systemen en eReaders

USB TYPE-C - Android Nexus 5X en Nexus 6P

3 Meter Lange Kabels Voor Alle Smartphones & Tablets!

Nooit meer last van een te korte USB-kabel!

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Lightning , Micro USB & USB-C-adapter

Beschikbaar 250
Verkocht 99
40%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 65% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Een tablet en een smartphone, je kunt niet meer zonder. De accu gaat vaak snel leeg en het is prettig om altijd een oplader binnen handbereik te hebben. Vaak belemmeren de korte kabels de mogelijkheid om je device overal te gebruiken. Met deze 3 meter lange USB kabel heb je nooit meer problemen met korte kabels.

De bedrading van de kabels is van hoge kwaliteit. Dit garandeert een snelle datatransfer tijdens het synchroniseren en het veilig en betrouwbaar opladen van je kostbare apparaat. Verbindt de USB-zijde van de kabel met een USB-port van je computer voor gelijktijdig laden en synchroniseren of gebruik je USB-adapter om te laden.
Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1.99 verzend- en afhandelingskosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Militaire waterproof survival aansteker

Gebruikt door militairen in oorlogsgebied

Eén keer opladen is 500 keer gebruiken!

meer informatie