• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

86% korting

Anti Tandenknars / snurkbeugel
  • Houdt onderkaak op zijn plaats om trillingen te minimaliseren
  • Vergemakkelijkt de luchtcirculatie om snurken tegen te houden
  • Ook bedoeld om tandengeknars te verhinderen

Anti Tandenknars / snurkbeugel

Effectief tegen snurken en tanden knarsen

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Voor gezonde nachtrust

Beschikbaar 200
Verkocht 103
52%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 86% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Bespaar nu op dure tandartskosten
Heb jij 's nachts ook altijd last van een snurkende partner? Of snurk je wellicht zelf? Dat kan nu verleden tijd zijn met deze anti-snurkbeugel! De snurkbeugel is zeer effectief en helpt om snurken én knarsetanden te stoppen, zodat je weer kunt genieten van een goede nachtrust.

De anti-snurkbeugel is gemaakt van zacht siliconen en hierdoor één van de meest comfortabele mondstukken op de markt. Daarnaast is de beugel gemakkelijk gebruiksklaar en passend te maken. De snurkbeugel biedt met een aangepaste pasvorm maximaal comfort; je zult er dus geen last van hebben tijdens je slaap.

Gemakkelijk passend te maken en door de verstelbare “Kook en bijt technologie”.

Let op: Je kunt maximaal 1 Anti-snurkbeugel per keer bestellen. Als je er meer wilt , dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. Je kunt dit zo vaak doen als je wilt.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 2,95 verzend- en afhandelingskosten
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Autodeur beschermingsbumpers

Voor bescherming tegen krassen en deuken

Voor autodeuren, vrachtwagendeuren, deuren van een SUV en meer

meer informatie