• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

71% korting

Draagbare spelcomputer met 268 klassieke NES games
  • Met ingebouwde speakers
  • Makkelijk te gebruiken
  • Eenvoudig mee te nemen

Draagbare spelcomputer met 268 klassieke NES games

Met games als Super Mario Bros, Super C, Donkey Kong

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Urenlang speel plezier

Beschikbaar 250
Verkocht 133
53%
Voorheen € 69,95

bespaar nu 71% en betaal

€ 19,95

Meer informatie

Hij heeft veel weg van de bekende consoles, en bevat zelfs 268 8 bit NES spellen, maar het grote verschil is dat deze spelcomputer betaalbaar is.

De game console is behendig en licht, waardoor hij geschikt is voor de jongere kinderen. De spelcomputer heeft de bekende driehoek/cirkel/kruis/vierkant knoppen. En natuurlijk de pijltjes omhoog, naar beneden, naar links en rechts, en de aan-/uit-kop. Je bespaart ook gelijk op de aanschaf van al die dure spellen. Met deze spelcomputer kun je maanden tot wel jaren vooruit.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 4 tot 8 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Sakura Dag en Nacht Verrekijker 30x60 zoom

Dag en nacht zicht

Draagbaar en opvouwbaar

meer informatie