• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

Alcoholtester sleutelhanger
  • Testers zijn verplicht in Frankrijk
  • Voorkom ongelukken en boetes
  • CE gekeurd
  • Leuk om cadeau te geven

Alcoholtester sleutelhanger

Doe-het-zelf blaastest

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Compact formaat = makkelijk meenemen

Beschikbaar 250
Verkocht 91
36%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Heb je een aantal drankjes gedronken en weet je niet zeker of je nog wel achter het stuur mag? Met deze handige alcoholtester kun je er heel snel achterkomen of je een glaasje te veel op hebt. Het is wel zo fijn om zeker te weten dat je niet in overtreding bent als je 's nachts naar huis rijdt!

Gaat het groene lampje branden, dan is er niets aan de hand. Er is slechts tussen de 0,0 en 0,2 promillage alcohol gemeten.
Gaat het gele lampje branden dan is er tussen de 0,2 en 0,5 promillage alcohol gedetecteerd. Het kan er mee door, maar rijden kan een slecht idee worden.
Gaat het rode lampje branden? Dan is er een hoger promillage dan 0,5 gemeten. Ohoh. Rijden is geen goed plan. Dan kunt u er net zo goed nog eentje nemen!

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

20x Ultra strong N35 magneten

Zeer krachtig, Klein formaat

Zeer geschikt in de modelbouw, bevestiging van foto’s, posters of documenten

meer informatie