• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

60% korting

1 paar Memory Foam Inlegzolen
  • Aanbevolen door artsen
  • Memory Foam 
  • De blijvende oplossing
  • De Orthopedische oplossing
  • Snij in uw maat
  • Kies uw voordeel

1 paar Memory Foam Inlegzolen

Vermindert voetproblemen, rug- en gewrichtsklachten

Deze deal loopt nog:
0:00:00

One size fits all

Beschikbaar 250
Verkocht 144
58%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 60% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Belangrijker dan hoe u aan ingezakte voetholten komt, is de vraag: hoe komt u er vanaf! Ons beste advies luidt: verwen uw voeten voortaan met Memory Foam inlegzolen. Die kunt u gemakkelijk aanbrengen en ze doen hun heilzame werk onmiddellijk. Dankzij het unieke voorgevormde materiaal dwingen deze zolen uw voeten in de voor uw ideale stand. Geactiveerd door de warmte en de druk van uw voeten zullen de zolen de orthopedisch meest optimale vorm aannemen.

Ze bieden voortaan precies de steun waar uw voeten als het ware om smeken. De pijn en de vermoeidheid verdwijnen vrijwel direct. Alle botjes, spieren en banden van uw voeten worden weer in de anatomisch juiste stand gebracht. Dankzij deze orthopedische oplossing bent u op verantwoorde wijze verlost van pijn in uw voeten, benen en onderrug. Voor de meest optimale pasvorm moet u in elk paar schoenen een afzonderlijk paar Memory Foam inlegzooltjes dragen.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Verzend- en handelingskosten: €1,99 per stuk
  • Je kunt maximaal 1 product in een keer bestellen, wil je er meer dan dien je een nieuwe bestelling te plaatsen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

Handige, ruime reisportefeuille met 13 compartimenten

Ga georganiseerd op vakantie!

Al je belangrijke spullen geordend bij je!

meer informatie