• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

68% korting

ACHT Perfect Fit Knopen
  • Snel verstellen van taillebanden zonder naaiwerk
  • Zowel voor vergroten als verkleinen
  • Ook ideaal om kinderbroeken nog wat langer mee te laten gaan
  • Materiaal: Metaal

ACHT Perfect Fit Knopen

Hiermee passen jouw broeken altijd!

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Voor een te strakke en een te losse broek

Beschikbaar 250
Verkocht 217
87%
Voorheen € 24,95

bespaar nu 68% en betaal

€ 7,95

Meer informatie

Ben je net eventjes iets te zwaar? Dan passen je broeken niet lekker meer. Maar om dan gelijk alles nieuw aan te schaffen? Of groeien de kinderen iets harder dan jouw budget voor nieuwe kleding? Met deze herbruikbare knopen maak je heel simpel taillebanden een paar centimeter groter!

Hij is gemakkelijk te bevestigen naast de huidige knoop van je broek waardoor je de broek strakker en losser kunt maken. Door het sterke pinnetje en het stevige kliksysteem blijft de knoop goed zitten en kan je hem ook gemakkelijk weer verplaatsen.

Niemand zal door hebben dat je een knoop hebt toegevoegd

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk

 

Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

GRATIS Vibrerende Cockring Met Dubbele Stimulatie

Een erg spannende deal

Geniet nu langer samen

meer informatie