• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

65% korting

Peel off voet / eelt masker 2 stuks
  • One size fits all
  • Elimineert effectief eelt 
  • De peeling bijt niet
  • Voldoende vloeistof in de sok om de gehele voet te behandelen

Peel off voet / eelt masker 2 stuks

Diepgaande peel-off voor de voeten

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Voor weer perfect zachte voeten

Beschikbaar 250
Verkocht 118
47%
Voorheen € 19,95

bespaar nu 65% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Je voeten verzorgen is altijd een dingetje. Simpelweg omdat het meer tijd kost. Vijlen, creme en je huid is eigenlijk nooit in die perfecte staat die je eigenlijk wenst. Exfoliërend voetmasker in de vorm van een sok verwijdert effectief eelt en elimineert gebarsten hielen waardoor je voeten zacht, glad en delicaat aanvoelen.

Het advies is om ermee te gaan zitten en het is handig om een teiltje met water erbij te houden zodat je niet met de van de peeling geglazuurde voeten naar de badkamer hoeft te lopen. Als je de voeten dan afspoelt, na ongeveer 90 minuten zien ze er normaal uit. Na een paar dagen begint het vervellen. Maar dan..... Wauw

Waarschuwing: Gebruikers met eczeem, jeuk, erythema, dermatitis, wonden of een gevoelige huid, kinderen jonger dan 12 jaar, zwangere vrouwen en gebruikers met diabetes dienen het product niet te gebruiken.


Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

2 Paar polsbandjes tegen reisziekte

Ideaal op vakantie!

Werkt door middel van acupressuur

meer informatie