• altijd de beste deals
  • 14 dagen bedenktijd
  • bezorging Nederland & Belgie!
Top actie!

72% korting

Siliconen teen ondersteuners
  • Zacht en comfortabel siliconen
  • Absorbeert druk en wrijving
  • Is te dragen in elke schoen tot maat 45
  • Zeer effectief gelkussen dat op z’n plaats blijft

Siliconen teen ondersteuners

Voorkomt pijn en corrigeert de grote teen

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Geeft verlichting bij blaren en likdoorns

Beschikbaar 250
Verkocht 126
50%
Voorheen € 24,95

bespaar nu 72% en betaal

€ 6,95

Meer informatie

Nooit meer pijn! Teencorrector voor het corrigeren van de stand van de grote teen en bij blaren en likdoorns.

Doen uw schoenen vaak pijn als gevolg van een scheefstaande grote teen? Vaak met blaren en likdoorns als gevolg? Niet echt prettig om de hele dag met pijn te moeten lopen. Gelukkig is er wel iets aan te doen met een teencorrector!

Deze teencorrector voorkomt pijn en corrigeert daarbij ook de stand van de grote teen. Ideaal voor over elkaar vallende of langs elkaar wrijvende tenen en bij blaren en likdoorns. De teencorrector vangt schokken op en beschermt gevoelige plekken dankzij het zachte gelkussen dat perfect op zijn plaats blijft. De teencorrector zelf heeft geen naden zodat er ook geen wrijving ontstaat. De teencorrector kan worden gedragen in elke schoen tot maat 45.

Bestel vandaag en je hebt het binnen 10-14 werkdagen in huis!

In het kort

  • Exclusief € 1,99 verzendkosten 
  • Meerdere bestellingen plaatsen is mogelijk
  • Levertijd circa 6 tot 8 werkdagen
Postnl
De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Altijd extra goedkoop, maar iets langer onderweg.
Wij hanteren zoals vermeld bij de aanbieding een levertijd van 10-14 WERK dagen. Heeft u na 14 WERK dagen nog steeds niks ontvangen? Geniet dan nog even van de kriebels in uw buik. Uw bestelling is onderweg. U kunt in dat geval ook contact opnemen met onze klantenservice: info@bijnavoornoppes.nl, zij kunnen u per email op de hoogte stellen waar uw bestelling blijft.

RomeoNight 10 speed pulse vibration g spot vibrator

USB Oplaadbaar

Vibrator met 10 verschillende functies

meer informatie